more from
Bankrobber

Carn, os i tot inclòs

by Mazoni

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €7 EUR

     

1.
02:49
2.
03:40
3.
4.
5.
6.
03:49
7.
8.
9.
10.

about

Com totes les pedres d’aquest riu
A força d’anar contra corrent
Ens resistim a ser un sediment
I ens hem tornat més forts

“Quan no tens res, no tens res a perdre”, cantava Dylan a “Like a rolling stone”. I tot i que després de 12 anys llargs de carrera Jaume Pla té ben segur moltes coses a perdre, aconsegueix oblidar-se’n i despullar-se plenament amb el seu nou disc, “Carn, os i tot inclòs”. Acostumat als salts sense xarxa i a la reinvenció constant, Mazoni aporta ara un disc d’extrema sinceritat, tot un manual de com renéixer de les cendres quan et sents més vulnerable que mai. Un disc on, de nou, sorprèn amb un gir estètic radical, incansable en el seu intent de no fer mai dues vegades seguides el mateix.

Sol, per emprendre el vol.
Neu primavera m’espera a la frontera.
Deixo la tristesa i començo a caminar.

Tot sol, sí, només acompanyat ara per la seva guitarra acústica. Aquesta és la nova mutació de Mazoni. La més crua, la més sincera. En fa prou amb els mínims elements per omplir el paisatge sonor i captivar-nos: una història, una melodia, la seva veu. Una fórmula que no és nova, sinó que han aplicat al llarg de la història grans referents de la música pop per lliurar-nos obres de màxima sinceritat, per mostrar cadascun la seva cara més vulnerable. Springsteen a “Nebraska”, Neil Young en els seus temes acústics. Allò de menys és més, allò de quedar-se amb l’essència, etc. En aquest viatge, l’única acompanyant puntual és Judit Neddermann, que suma la seva veu a la de Jaume Pla en tres cançons.

Aquestes 10 noves cançons confirmen Jaume Pla com un dels grans compositors de casa nostra, un escriptor en majúscules. Les noves històries apunten a vèrtexs diversos de l’amor (“Em toques, em cures”, “Cor de titani”) però sobretot representen una lluita per l’autoafirmació i el renaixement personal (“Sol”, “Vindré com una plaga”, “Pedres”) tot sovint des de la comunió amb la natura (“Part d’un tot”).

La pols que s’ha ordenat en mi va arribar de molt lluny
I serà part de planetes que encara no han nascut

“Carn, os i tot inclòs” és el vuitè disc d’una carrera musical rica i diversa. Mazoni és tot un supervivent de la nostra escena, protagonista d’experiències singulars com la ja mítica gira dels 31 dies i autor de clàssics com “Eufòria”, “No tinc temps” o més recentment “A.I.LO.D.I.U.”. També ha vist fa poc com el documental “Per primer cop” portava la seva música de viatge a Istanbul.

El nou disc de Mazoni es publica el 21 d’abril i la presentació oficial en viu tindrà lloc el 25 de maig al Barts Club dins el festival Guitar BCN.

***

Aconsegueix el CD físic a www.bankrobber.net/store
Consigue el CD físico en www.bankrobber.net/store
Get the physical album at www.bankrobber.net/store

credits

released April 21, 2017

license

all rights reserved

tags

about

Mazoni La Bisbal D'Empordà, Spain

shows

contact / help

Contact Mazoni

Streaming and
Download help

Redeem code

If you like Mazoni, you may also like: